Fortsättningskurs Nose Work

I fortsättningskursen bygger vi vidare på de grunder som ni och era hundar fått med er från grundkursen. Syftet är nu att fortsätta med söken inomhus, men att vi även förflyttar oss ännu mer utomhus, där störningarna givetvis kommer att bli större. Vi tränar med en hund i taget, och tittar på varandra, och lär oss av att se våra olika hundar i arbete. Hundarna får då också möjlighet till vila mellan söken. För oss människor handlar Nose Wok om att lära oss hur våra hundar söker, och att lita på dem. Vi behöver egentligen inte lära dem söka, det kan dem redan.

Tänk på

Ta med hundens favoritgodis och roligaste leksak. Kursen kommer att hållas till stora delar inomhus och det blir en hel del enskild träning för att hundarna skall få jobba i lugn och ro. Inga stryphalsband utan ett fast halsband eller sele för det är det som gäller enligt Svenska Nose Workklubbens tävlingsregler.

 Kursavgift

800 kr för vuxen, 640 kr för ungdom under 18 år.

På kurserna har klubben försäljning av

  • Hydrolatdoft Eucalyptus 25 kr/10 ml
  • Små metallburkar med magnet 20 kr/st
Anmäl dig
Start:
april 4, 2020
Plats:
Töreboda Brukshundklubb
Kursledare:
Majbritt Vilandt
Tillfällen:
4 st
Pris:
800 SEK
Anmälan:

Andra Kurser

Alla kurser

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Warning: The account for torebodabhk needs to be reconnected.
Due to Instagram platform changes on March 2, 2020, this Instagram account needs to be reconnected to allow the feed to continue updating. Reconnect on plugin Settings page