Hundens Vecka 2023

Hundens Vecka anordnas över hela Sverige och även vi på Töreboda brukshundklubb vill vara med. Mellan den 11-17 september kan du därför utföra flera olika aktiviteter hos oss eller på annan angiven plats. Hundens vecka är ett samarbete mellan Svenska Brukshundklubben, Svenska Kennelklubben, Sveriges hundungdom och med oss har vi också Studiefrämjandet. Kom och ha kul, med eller utan hund oavsett om du är medlem eller inte!

Måndag 11/9 kl. 18: Kom till klubbstugan och lyssna på föreläsning med Marie Lillerskog i hundens språk. Lär dig förstå hur de kommunicerar och hur vi lättare man tolka de signaler som hundarna vill förmedla till oss.

Onsdag 13/9 kl. 18: Kom och prova på spår tillsammans med Monika Herzberg, samling på klubben.

Torsdag 14/9 kl. 18: Kom till klubben och prova på rallylydnad tillsammans med Pia Westergren och Janina Olsen på, en sport där man ska med glädje och samarbete ta sig runt med en bana med skyltar som talar om vad man ska utföra för moment. Medtag gott godis och vanligt koppel, ej flexikoppel.

Lördag 16/9 kl. 11: Tipspromenad hålls runt kanalen, kom både med och utan hund. Samling i gästhamnen i Töreboda. Annida Levin guidar er runt. Pris: 20 kr.

Söndag 17/9 kl. 18: Kom till oss i gästhamnen i Töreboda och utför olika övningar tillsammans med din hund, bland annat samarbete, stadga, kontakt och följsamhet. Denna övning passar alla och är du nyfiken på att bara komma förbi utan hund och titta, välkommen. I slutet väntar en liten belöning för dig och din hund. Pris: 50 kr.

Bland de som deltar under veckan lottas fri entré ut till etolog Eva-Marie Wergårds föreläsning senare i höst.

VÄLKOMNA!
Töreboda Brukshundklubb