Töreboda Brukshundklubb

Sektorer

AGILITYSEKTORN

Sammankallande: Sonja Pethrus, sonja.pethrus@hotmail.com

Vill du vara med i agilitysektorn? Vi behöver bli fler. Kontakta oss för mer info.

Gå gärna med i vår grupp på Facebook: Töreboda BHK Agility. Där kommer aktuell information ut om våra torsdagsträningar och andra aktiviteter som sektorn anordnar.

Planerade aktiviteter 2019:

  • Träningsdagar med Wendy, lördagen den 18 maj klass 1-2 och söndagen den 9 juni klass 2-3.
  • Den 4 april kl 18 är alla agilityintresserade medlemmar välkomna på ett informationsmöte ang agilitysektorns verksamhet under 2019. Vi vill träffa er för att få förslag på vad ni önskar för aktiviteter mm under året. Välkomna! Vi bjuder på fika.

  • Torsdagsträningarna börjar den 11 april. Det kommer att finnas två tider att välja på, kl 17 och kl 19. Nyhet för iår är att varje träning kommer att ha ett tema. Information om träningarna och dess teman kommer att finnas på vår FB-sida

  • Öppna banträningar följande måndagar kl 18.00: 15/4, 27/5, 24/6, 26/8 och 9/9. Samtliga tillfällen är öppet för även icke-medlemmar och kostar inget. Köp gärna fika i cafét.

Den 5 maj har vi en agilitytävling klass 1 med en agilityklass och två hoppklasser. Vill du vara med och hjälpa till? Kontakta agilitysektorn.

 

Bruks/lydnadsektorn

Sammankallande: Monica Persson, mopopersson@telia.com

 

Rallylydnadsektorn

Sammankallande: Lena Olsen, lena.lisen@gmail.com

Bilden kan innehålla: en eller flera personer, gräs, träd, utomhus och natur

Ungdomssektorn

Sammankallande: Karolina Junkergård, Karolina-junkergard@hotmail.com

Vi söker fler aktiva ungdomar till ungdomssektorn, är du intresserad? Kontakta då sektoransvarig Karolina Junkergård.

Träningar varannan torsdag (jämna veckor), vi träffas kl 18:00 på Töreboda bhk och håller på i ca en timme. Vi tränar tillsammans med våra hundar och har kul ihop! För att delta måste man vara mellan 13 och 25 år och vara medlem.

Gå med i våran facebook grupp Töreboda BHK ungdomsgrupp för att hålla koll på ny info och få kontakta med ungdomar i klubben.

Utställningssektorn

Sammankallande: Ewa Granath, ewa@imsevimses.se

Ringträningar under våren 2019: 8 april, 22 april, 6 maj. Alla datum startar vi kl 18:30. Gratis för medlemmar och 50kr för icke medlemmar.

Bra att veta om utställning: https://www.skk.se/globalassets/dokument/utstallning/broschyrer/hundutstallning-t11_webb.pdf

Hitta utställningar: https://www.skk.se/sv/utstallning/Har-hittar-du-utstallningar/utstallning